Jonathan Dyring Løvbom

Jonathan Dyring Løvbom

KANDIDAT KOMMUNALVALG 

Jonathan er vores unge kandidat på holdet. Han brænder for politik og går på STX på Munkensdam Gymnasium. Jonathan Dyring Løvbom er her i valgåret fyldt 18 år og er dermed den yngste på de radikales liste. Han fik øvet sig på at debattere, da han boede i USA hos en familie, der støttede Trump.

-Jeg synes, at der mangler et ungt pust til valgkampen, og jeg vil gerne være med til at vække en interesse hos de unge. Mange af dem aner ikke, hvad der foregår i et byråd, og at det faktisk er der, at de fleste beslutninger, der vedrører dem, bliver taget. Jeg har også noget på hjerte. Jeg er glad for min kommune, men den må gerne være mere grøn.

Jonathan Dyring Løvbom - valgplakat
Jonathan Dyring Løvbom
JONATHAN

TÆNK UNGT

Kandidater KV21

Jonathan Dyring Løvbom
Jonathan Dyring Løvbom
Bjørn Olsen
Bjørn Olsen
Margreet Smit - radikale kolding - kommunalvalg
Margreet Smit

BLIV MEDLEM