Preben Tamborg Pedersen

Jeg har boet i Kolding siden 2004. Jeg arbejder som uddannelsesvejleder i Kolding Kommune. Gift og har 3 voksne børn.

Jeg har efterhånden rigtig mange års arbejdserfaring. Mange år som privatansat inden for forsikring og som konsulent i HR-virksomhed, og endnu flere år i den offentlige sektor med vejledning, undervisning og jobformidling
Kulturel udveksling fylder meget i min verden. I den kontekst har jeg givetvis bidraget med meget mere CO2 på de mange rejser livet igennem, end jeg bryder mig om at tænke på. Tiden var en anden, og fokus et andet sted. Kulturel udveksling skal stadig fylde meget for mig, og det skal også gøres miljømæssigt forsvarligt. Ligesom alt hvad vi gør skal gøres miljømæssigt forsvarligt

Primært beskæftiger jeg mig med unge med særlige behov og udfordringer, og også med unge som har helt særlige evner og kompetencer. Alle vil gerne uddannes og arbejde og bidrage og være en del af fælleskabet.
Det er meget potentiale der kan udfoldes og god økonomi i at have fokus på “det gode liv”

Som tilflytter til Kolding kan jeg huske jeg undrede mig over at der ikke var mere sammenhæng i Trekantsområdet. Byer som hver i sær kan meget, men som sammen ville kunne gøre endnu mere hvis der blev arbejdet målrettet på det. Ikke mindst på kulturområdet. Jeg så gerne et teater/musik hus som et fælles Tre-kantsprojekt og hvorfor ikke et fælles idræts-projekt?

Kontakt:
Ptamborg@gmail.com
Mobil: 28970631